Pattaya för att fira Wanlai Songkran Water Fun den 19 april

Pattaya —

Staden Pattaya kommer att stå värd för Wan Lai-festivalen, även känd som Songkrans stora dag, fredagen den 19 april 2024, med traditionella thailändska ceremonier, spännande musikuppträdanden och naturligtvis det oavbrutna vattennöjet!

Festligheterna börjar på morgonen med en traditionell thailändsk ceremoni på Wat Chai Mongkol från 8:00 till 3:00. Aktiviteterna under det här första avsnittet fokuserar på essensen av traditionell Songkran som att hälla vatten på Buddha-statyer, söka välsignelser från äldste och titta på kulturdanser.

När solen börjar gå ner kommer det roliga att flytta till stranden för en elektrifierande kväll med musik och underhållning. Från 3:00 till 11:00 är alla välkomna att vara med på den stora festen och dansa hela natten till takterna från kända artister och DJ:s på aktivitetsområdet nära Central Pattaya Beach. Några av huvuduppsättningen inkluderar Retrospect, FrenchW, Ant Emotion town, PP'DREAMS, THE SIX PACK, DJ AYRTON, DJ PPEDDLEPIE, DJ WONDER, DJ NADIA och DJ XANDRIA.

Som lite heads up förväntas alla större vägar i Pattaya uppleva kraftiga trafikstockningar under hela evenemanget. Polisen har också varnat människor att inte använda högtrycksvattenpistoler.

Allt som allt, missa inte detta otroliga Songkran-firande i Pattaya!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.