Sattahip-man hittades död i eventuellt värmeslagsfall

Sattahip, Chonburi —

En 52-årig thailändsk man hittades död i en by i Sattahip-distriktet i Chonburi den 16 april 2024. Polisen misstänkte att mannen kunde ha dött av ett värmeslag.

Tragedin inträffade vid Eua Athon Village i Na Jomtien-området i Sattahip-distriktet vid middagstid. Offret, identifierad som den 52-årige Mr. Somrak Thongkhongkheaw, upptäcktes på andra våningen i byggnad 49 i byn. Han var klädd i sportkläder och jacka. Sattahip-polisen hittade en kondom, en telefon och en flaska glidmedel på honom. Inga tecken på felspel upptäcktes.

Byggnadens hushållerska avslöjade för The Pattaya News att hon städade på nedervåningen när hon hörde en person skrika om Mr. Somrak som faller medvetslös på övervåningen. När hon kom till olycksplatsen fann hon Mr. Somrak svarslös med stela lemmar och glaserade ögon. Hon ringde omedelbart räddningstjänsten, men Mr. Somrak kunde inte räddas i tid.

Polisen i Sattahip granskade säkerhetsfilmerna och såg Herr Somrak anlända på sin motorcykel och parkera den innan han gick in i byggnaden. Han gick sedan mot trappan som ledde till andra våningen, där han senare hittades avliden.

På grund av den extrema hettan på dagen för händelsen misstänkte myndigheterna att offret kan ha drabbats av ett värmeslag. En utredning, inklusive obduktion av offrets kropp, kommer dock att ske för att bekräfta den exakta orsaken till denna tragiska död.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.