Myanmar-arbetare hittades död i vattentanken på Bangkoks lägenhetstak

Bangkok—

Klockan 1 den 00 april 19 fick Minburi-poliser en rapport om en Myanmar-arbetare som hittats död i en vattentank på översta taket av en lägenhet i Minburi, Bangkok.

Minburis polis och kriminaltekniker skickades till den rapporterade lägenheten och hittade den nakna kroppen av Mr. Anugsu, en 27-årig medborgare i Myanmar, i en 1,500 XNUMX-liters vattentank med ett trasigt lock på det övre taket.

Man uppskattade att offret var avlidit i minst två dagar. Stiftelsens volontärer ska ha tagit ut kroppen ur vattentanken innan de överförde kroppen till polissjukhuset för obduktion.

Enligt polisanmälan var offret en byggnadsarbetare på en byggarbetsplats i Romklaoområdet. Offret bodde tillsammans med sin fru och två barn.

Enligt offrets familjeuttalande ska offret kl. 11 den 00 april ha drack alkoholhaltiga drycker med sina vänner på lägenhetens översta tak. Offret klagade dock för sin dotter över att vädret var varmt och han gick sedan in i vattentanken för att koppla av.

Efter att dottern gick tillbaka till sitt rum låg offret fortfarande på det översta taket hela natten. Den 18 april förlorade offrets fru kontakten med offret, enligt polisen.

Lägenhetsägaren ska ha upptäckt ett fel på vattenpumpens ljuspanel och gick för att inspektera vattentanken, rapporterade polisen. Den nakna kroppen hittades inne i vattentanken och polisen tillkallades för att inspektera kroppen, enligt polisen.

Till en början utgick polisen från att det berusade offret gick in i vattentanken för att svalna och drunknade till döds. Men de medicinska experterna skulle undersöka kroppen för att fastställa den exakta dödsorsaken.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.