Pattaya-polisen återförenar förlorad 4-årig flicka med föräldrar under Songkran-festivalen

Pattaya —

Pattaya-polisen återförenade en förlorad 4-årig flicka med sina föräldrar under Songkran-festivalen i Na Klua torsdagen den 18 april 2024.

Händelsen utspelade sig när den unga flickan, identifierad som Nong A, blev separerad från sina föräldrar nära Pattaya-Naklua Road på torsdagskvällen.

Volontär personal från Thappraya 2310-teamet tog med sig Nong A till Banglamungs polisstation. Där träffade hon Pol. Överstelöjtnant Wuthipong Kasa, stationens utredningsman, som hjälpte till att återförena henne med föräldrarna.

Pol. Överstelöjtnant Wuthipong identifierade snabbt Nong A:s föräldrar och kontaktade dem via telefon. Föräldrarna, Ploy (pseudonym), 28, och hennes släktingar, rusade till polisstationen för att återförenas med sin dotter.

I ett hjärtvärmande ögonblick sprang Nong A in i sin mammas famn så fort hon såg henne. Den lättade familjen tackade sedan myndigheterna och frivilliga för deras vänliga agerande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.