Thailändsk turist överfallen på Songkran-festivalen i Sattahip enligt uppgift för just dans

FOTO: Naewna

Sattahip, Chonburi —

En thailändsk turist från Chiang Mai blev slagen i huvudet med den trubbiga änden av en pistol vid Nong Chap Tao-templet i Sattahip, Chonburi, på torsdagskvällen, enligt uppgift för att bara dansa och njuta.

Händelsen rapporterades till Sattahip-polisen mitt i natten den 18 april 2024. Offret, identifierad endast som Mr. Nakorn, fick en huvudskada och fördes till Wat Yan-sjukhuset för behandling.

Enligt Nakorn hade han rest från Chiang Mai för att delta i Songkran-festivalen i templet i Sattahip. Han dansade till musik på huvudscenen när han attackerades. När han gick mot toaletten gick en man, som han inte kände, fram till honom och slog honom i huvudet med den trubbiga änden av en pistol. Herr Nakorn kunde inte identifiera angriparen och sa att han inte kände till motivet bakom attacken. Han gjorde en polisanmälan efter händelsen.

Berörd polis utreder händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.