Pattaya Wanlai-dagen 2024 drar tiotusentals turister

Pattaya —

Wan Lai-festivalen, även känd som Songkrans stora dag, startade igår, den 19 april, och förvandlade stadens världsberömda strand till ett livligt spektakel av vattenstänk.

Stämningen längs Pattaya Beach Road, från Pattaya Klang Intersection till Walking Street i södra Pattaya, var elektrisk när tusentals thailändska och internationella turister fördjupade sig i den sista dagen av Songkran-festligheterna.

Den två kilometer långa sträckan förvandlades till en vattenlekplats, där stadens myndigheter satte upp vattensprutningsbilar och privata företag som organiserade olika underhållningsaktiviteter och traditionella spel. Staden satte också upp en stor musikscen med rubriken av den berömda thailändska rockakten Retrospect.

Lokala försäljare kantade gatan och bjöd på en rad av Songkran-varor, inklusive vattenpistoler, vatten på flaska, is och ett överflödande urval av läcker gatumat.

Pattaya City stängde trafiken vid Beach Road från 2:30 till 11:30 för att låta människor och turister njuta av vattenstänk till fullo.

Pattaya-poliser var stationerade runt evenemangsplatsen för att upprätthålla strikta regler för att säkerställa säkerheten och välbefinnandet för alla turister. Befälen råder folk att inte använda högtrycksvattenpistoler eller pulver under evenemanget. Staden hade också tidigare meddelat att alkohol inte skulle tillåtas på strandområdet under evenemanget men denna regel verkade inte tillämpas starkt.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.