Pattaya-man överfallen av berusad grupp under Wanlai, 9-årig brorson sparkad i ansiktet

FOTO: Khaosod

Pattaya —

En thailändsk man i Pattaya överfölls av en grupp berusade män när han körde på sin motorcykel med sina två syskonbarn (9 och 4 år) och mamma den 19 april 2024. Händelsen inträffade under den senaste Wanlai-dagen.

Offret, Theerawat Sawasdirak, rapporterade överfallet till polisen i Pattaya den 20 april. Han berättade om händelsen och sa att han åkte motorcykel hem med sina två unga syskonbarn och mamma när han körde förbi en parkerad pickup där en grupp berusade män spelade vatten och lyssnade på hög musik för att fira Wanlai-dagen i Pattaya.

När de passerade, ska en av de berusade männen ha kastat vatten i ansiktet på honom, vilket nästan fick honom att tappa kontrollen över sin motorcykel. Theerawat stannade sitt fordon och konfronterade gruppen och frågade varför de stänkte vatten direkt mot hans ansikte istället för hans kropp. Han betonade för gruppen vilken fara det utgjorde för hans syskonbarn och mamma på baksidan av motorcykeln.

Enligt Theerawats berättelse gick vattenkastaren fram till honom, till synes ursäktande men också ute efter problem. Han ska sedan ha slagit Theerawat, följt av sina vänner som låtsades ingripa men lät överfallet fortsätta. Vattenkastaren försökte en spark riktad mot Theerawat, men den landade i hans 9-årige brorsons ansikte istället. Theerawat, rasande, hämnades tills andra människor i närheten ingrep för att stoppa slagsmålet.

Händelsen ägde rum i centrala Pattaya-området nära korsningen av Soi Phaniat Chang. Offret ville att den skyldige skulle straffas för sina handlingar, särskilt med tanke på att även hans unge brorson blev överfallen. Theerawats brorson är enligt uppgift fortfarande traumatiserad av händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.