20 ton sopor lämnade efter Wan Lai i Pattaya men stadsstädare löser snabbt problemet

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Över 20 ton sopor lämnades kvar i Pattaya efter att Wan Lai-dagen eller Songkrans stora dag ägde rum den 19 april 2024.

Pattayas biträdande borgmästare Mr. Manoch Nongyai besökte Pattaya Beach på lördagsmorgonen för att inspektera området och ge stöd till Pattaya City Environment Office-arbetare som var upptagna med att städa upp efter Wanlai-festligheterna.

Pattaya var värd för Wanlai-firandet i fredags för att markera slutet på Songkran. Enligt vice borgmästaren genererade firandet 20 ton avfall som mestadels ströddes runt Beach Road.

Herr Manoch berömde stadens avfallshanteringsarbetare som "sanna hjältar" för deras engagemang för att hålla Pattaya Beach ren. Han noterade att Beach Road var täckt av färgat pulver (även om staden tekniskt sett hade förbjudit det), skräp, glasflaskor, kartonger, vattenpistoler, vattenhinkar och pulverburkar efter det roliga firandet.

Saneringsarbetet började klockan 4:00 med fyra vattenbilar utplacerade för att samla sopor och skölja ner gatorna och omgivande områden. Arbetarna kunde slutföra städningen före gryningen, i linje med stadens "Ren före soluppgången"-policy, sa Mr. Manoch.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.