Bråk med 20 män i Pattaya lämnar en person allvarligt skadad

FOTO: Matichon

Pattaya —

En grupp på nästan 20 tonåringar överföll brutalt en man under Wanlai-firandet i Pattaya, vilket lämnade honom med allvarliga huvudskador.

Incidenten inträffade tidigt den 19 april 2024 i Soi Nern Plab Wan, Pattaya. Våldet fångades på video av en åskådare och gick viralt på sociala medier för dess brutalitet.

I videoklippet verkar mer än 20 män överfalla en man klädd i lila skjorta tills han föll medvetslös på marken. I sina händer höll de föremål som liknade sopskopor och kvastar för att attackera det ensamma offret.

Inledningsvis drog angriparna sig tillbaka när offret förlorade medvetandet. Men när offret försökte resa sig upp och gå därifrån slogs han igen av samma grupp tills han kollapsade medvetslös för andra gången. En av gruppmedlemmarna ska också ha använt en sten för att träffa offrets huvud, trots att mannen redan låg orörlig på marken.

Lokala räddningsarbetare kom till platsen och gav första hjälpen till det skadade offret. Han fördes sedan till ett lokalt sjukhus för vidare behandling.

Poliser från Nongprues polisstation anlände därefter för att arrestera de misstänkta. Enligt polisen var de misstänkta och offret vänner, men de bråkade efter att ha haft en muntlig oenighet.

Polisen fortsätter med rättsliga åtgärder mot alla inblandade personer. Namnen på de frigivna hölls undan av relevanta myndigheter.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.