Central Pattaya Shopping Mall kommer att vara värd för matfestivalen "Sea Bear Comes to Serve" i början av maj

FOTO: Centrala Pattaya

Pattaya —

Den tredje upplagan av matfestivalen "Sea Bear Comes to Serve" kommer till köpcentret Central Pattaya i maj 2024.

Den här gången lovar evenemanget att bli ännu större och bättre än någonsin tidigare, med massor av populära restauranger och matstånd som erbjuder ett ljuvligt utbud av både läcker mat och sötsaker.

Festivalen kommer att äga rum från 1:a till 6:e maj 2024, från 4:00 till 10:00, i aktivitetshallen (strandnära) på bottenvåningen och första våningen i centrala Pattaya. Besökare kan förvänta sig att njuta av ett överflödande urval av läckra rätter, noggrant utvalda av Sea Bear, en av Thailands mest kända matbloggare med över 2.7 miljoner följare på Facebook.

Sea Bear Comes to Serve Avsnitt 3 är ett måste-besök för alla matälskare i Pattaya. Med sitt aptitretande utbud och livliga atmosfär kommer festivalen säkerligen att tillfredsställa även de mest kräsna gommar.

FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.