Polisbil välter i Loei: Psykiskt sjuk fånge tog tag i ratten, en person död, tre skadade

Loei—

Den 21 april 2024 fick Pha Khao-poliser en rapport från lokalbefolkningen att en patrullpolisbil välte på Nong Tana-Non Somboon Road, Pha Khao, Loei, och orsakade tre skador och en skadad.

Pha Khaos räddningstjänst och poliser skickades till olycksplatsen och hittade en Pha Khao patrullpolisbil som välte vid vägkanten och kolliderade med många träd. Det rapporterades att tre poliser kunde krypa från den välta polisbilen och en tjänsteman satt fortfarande fast inuti.

Räddningsteamen försökte rädda den återstående polisen från lastbilen, men polisen förklarades senare avliden på platsen.
Enligt polisrapporten fick Pha Khao-poliser tidigare en rapport från lokalbefolkningen om att en psykiskt sjuk man agerade onormalt. Fyra patrullpoliser åkte sedan för att hämta den psykiskt sjuka personen på sjukhuset för att få medicinsk behandling på en särskild psykiatrisk anstalt.

På väg till psykiatriska sjukhuset rapporterades att den psykiskt sjuke plötsligt tog tag i och vred på polisbilens ratt, vilket fick lastbilen att tappa kontrollen och välta i vägkanten, enligt polisen.

Till en början skickade polisen den psykiskt sjuke personen till Pha Khao-sjukhuset för att testas för olagliga substanser, men det var negativt. Det fanns ingen ytterligare rapport om huruvida den psykiskt sjuke skulle åtalas till följd av händelsen. Den oidentifierade psykiskt sjuke personen skadades inte i olyckan.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.