Songkran Splashing Sparks Kamp mellan Pattaya Win Driver och Indian Tourist

FOTO: Siamrath

Pattaya —

En motorcykeltaxichaufför, mer känd i Thailand som "Win", slogs med en indisk turist i Pattaya i torsdags förra veckan efter att den 7-årige sonen till föraren stänkte vatten på turisten och gjorde honom arg.

Det spända mötet ägde rum på Pattayas andra väg som leder till Khao Phra Tamnak runt klockan 7 den 18 april 2024. Händelsen, fångad på video, visade den thailändska föraren jaga och konfrontera turisten av indisk härkomst under Songkran-firandet.

Videon föreställde också föraren som försökte slå turisten. Lyckligtvis slutade incidenten när åskådare ingrep och skilde de två parterna åt. Oenigheten blev sedan viral på sociala medier, där de flesta nätanvändare kritiserade motorcykeltaxichauffören för att skada Pattayas rykte genom att skada besökaren.

Efter händelsen gav Win-föraren i videoklippet, vars namn endast avslöjades som Mr Boom, en intervju med lokala medier och försvarade sina handlingar. Den 34-årige mannen hävdade att han inte attackerade turisten utan i själva verket bara skyddade sin son från turisten.

Mr Boom förklarade att hans 7-årige son lekte vatten i närheten när sonen stänkte vatten mot den förbipasserande turisten. Detta gjorde mannen rasande, som sedan påstås ha försökt ta tag i sin sons arm, vilket fick honom att engagera sig och jaga turisten som framgår av bilderna på en minut.

Boom beklagade händelsen men vidhöll att han inte skulle be om ursäkt för att han försvarade sitt barn. Han uppgav också att turisten inte förstod att vattenstänk var en stor del av Songkran.

Vid presstid har inget formellt klagomål lämnats in av den indiska turisten. Ändå har Pattaya-polisen uppmärksammat händelsen och undersöker saken vidare.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.