Pattaya lägger upp stora planer för Pride-månadens evenemang i juni

Pattaya-I ett landmärkemöte som hölls i Pattayas stadshus, uttryckte borgmästare Poramese Ngampiches sitt fulla stöd för LGBTQI+-gemenskapen, eftersom planerna för evenemanget Pattaya Community Pride 2024 diskuterades och sattes igång.

Vid mötet, som ägde rum på eftermiddagen, välkomnade borgmästaren Surang Chanyam, chef för SWING Service Employees Foundation, och andra nyckelpersoner för att beskriva evenemangets vision. Sammankomsten deltog också av Phumphiphat Kamonnat, borgmästarens sekreterare, Mrs. Naanya Chandrakasat, en professionell sjuksköterska med expertis inom förebyggande av sjukdomar, och tjänstemän från avdelningen för folkhälsa och miljö.

Plats för 8 juni 2024, Pattaya Community Pride-evenemanget syftar till att fira mänskliga rättigheter, sexuell jämställdhet och andan av mångfald. Jomtien Complex-området, känt för sin pittoreska strand i närheten, kommer att fungera som bakgrund för detta livliga firande. Representanter från olika statliga och privata sektorer, inklusive entreprenörer, butiker, klubbar, föreningar och organisationer, förväntas delta.

Borgmästare Poramese lyfte fram Pattayas rika kulturtapet och sa: "Pattaya är en stad av mångfald, hem för medborgare och turister från olika nationaliteter och kulturer som samexisterar harmoniskt. Vi är stolta över att stödja och vara värd för Pattaya Community Pride 2024, och visa upp vår stads engagemang för inkludering för alla kön och åldrar.”

Som förberedelse för evenemanget kommer Mrs. Naanya Chandrakasat att samordna med SWING Foundation för att säkerställa platsens lämplighet och minimala störningar för invånare och turister. Ett uppföljningsmöte är planerat för att slutföra detaljerna, vilket betonar Pattayas engagemang för att främja en välkomnande miljö för alla.

Detta initiativ är ett bevis på Pattayas pågående ansträngningar för att främja turism och sport samtidigt som man kämpar för ett mer inkluderande och mångsidigt samhälle.

Original thailändsk rapport från Pattaya PR av Miss Kwanjai Suetrong

Engelska språkrapport: Adam Judd
Fotografi av Mr. Somprasong Phochanaphan
PR-avdelning, förvaltningsavdelning
Bureau of Tourism and Sports

-

För mer information om Pattayas initiativ och evenemang, följ hashtaggarna: #PrPattaya, #PattayaCity, #SportsCity, #SportsTourism, #AmazingThailand, #PattayaCommunityPride2024, #PattayaConnext, #BetterPattaya, #Better #YourEveryDay,

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/