Pattaya är värd för IKF World Beach Korfball Championship från 26-28 april

Pattaya —

Det spännande IKF World Beach Korfball Championship 2024 anländer till Pattaya från 26 till 28 april 2024.

Denna prestigefyllda internationella turnering, organiserad gemensamt av staden Pattaya och Korfball Association of Thailand, kommer att samla 18 lag från hela världen för att tävla om den eftertraktade titeln världsmästare. Handlingen kommer att utspela sig på den natursköna Jomtien Beach, framför The Now Hotel nära Soi 12.

Många idrottare från 18 delar av världen kommer att delta i mästerskapet inklusive Australien, Belgien, Kina, Tjeckien, Hongkong Kina, Ungern, Indien, Japan, Macau, Nederländerna, Polen, Portugal, Skottland, Singapore, Thailand, Kina Taipei, USA och Malaysia.

IKF World Beach Korfball Championship 2024 fungerar som ett avgörande kvalificeringsevenemang för World Games 2025, som kommer att hållas i Chengdu, Kina. De 10 bästa lagen från denna turnering kommer att säkra sin plats i detta evenemang.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.