Fastighet: Gogo Uthyres i LK Metro

🎉 Pattaya – Agogo att hyra i LK Metro. BottenvĂ„ningen platser 65, DJ Booth, professionellt ljudsystem. Förvandla andra vĂ„ningen till VIP-omrĂ„de för stora grupper, svensexor och mer. Personalboende pĂ„ högre vĂ„ningar. Ta med din vision till Pattayas pulserande nattliv!

Mer information HÄR.

Kontakta Oss Siam Business Brokers, inte The Pattaya News, för förfrÄgningar.

Sponsrat fastighetsinlÀgg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd Àr delÀgare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen frÄn Washington DC, Amerika, men har ocksÄ bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund Àr inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i mÄnga Är. Han har bott i Pattaya i över nio Är som heltidsbo, Àr vÀlkÀnd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullstÀndiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns pÄ vÄr Kontakta oss-sida nedan. BerÀttelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/