Chiang Mai Massage-ägare greps för att ha tillhandahållit minderårig prostitution

Chiang Mai-

Den 23 april 2024 inledde polisen i Mueang Chiang Mai och relevanta myndigheter en inspektion vid en massagebutik i Mueang Chiang Mai efter att ha upptäckt att butiken påstås ha minderåriga under 18 år som tillhandahåller sexuella tjänster till kunder.

Enligt polisrapporten tillhandahöll massagebutikens ägare, offentligt identifierad som Natthanaree Puangmala, 21, i hemlighet sexuella tjänster till kunder som använde massagetjänster till en total kostnad av 3,000 18 baht. Butiken hade dock många minderåriga som enligt uppgift var under XNUMX år.

Efter ytterligare polisutredning kom det fram att butiken hade en finansiell lista som enligt uppgift betalade mutor till många regeringstjänstemän med totalt 20,000 XNUMX baht per månad.
Polisen räddade sex minderåriga offer innan de eskorterade dem för förhör under överinseende av thailändska multidisciplinära myndigheter och skulle ge ytterligare hjälp till dem i enlighet med detta.

Till en början tog polisen tag i massagebutikens ägare vid Mueang Chiang Mais polisstation för ytterligare förhör och beslagtog datorenheter och CCTV som bevis. Butiksägaren stod inför rättsliga åtgärder för anklagelserna om olaglig prostitution och att driva en sjukvårdsinrättning utan giltig licens.

Poliserna avslöjade offentligt att utredningsgruppen hade övervakat denna massagebutik ett tag eftersom den flyttade ofta för att undvika polisgripande. Fram till dess utredde poliserna fallet och hittade ledtrådar som ledde till denna framgångsrika operation och räddade de minderåriga offren.

Ytterligare utredning väntas också om de påstådda regeringstjänstemän som tagit emot mutor.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.