Pattaya-tjänstemän strävar efter att locka fler kinesiska turister från Chengdu

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya-tjänstemän deltog i seminariet "Pattaya Roadshow to Chengdu 2024" den 23 april med syftet att locka fler kinesiska besökare från Chengdu.

Evenemanget, som anordnades av Pattaya City, Chonburi Provincial Administrative Organisation och Thailands turistmyndighet (TAT) Pattaya Office, syftade till att främja Pattayas mångsidiga turismutbud och stärka banden med kinesiska reseföretag. Seminariet hölls i Chengdu, Kina, och deltog i flera framstående thailändska myndigheter och kinesiska affärsmän.

Rung Kanjanawiroj, chef för TAT Chengdu Office, gav värdefulla insikter om det nuvarande kinesiska turismlandskapet till thailändska affärsmän. Hon visade också upp Pattayas unika attraktioner och turismprodukter för att lyfta fram stadens potential att tillgodose kinesiska resenärer.

Witawin Tokiatrungrueang, Thailands generalkonsul i Chengdu, hälsade alla deltagare varmt välkomna. Han avslöjade att Pattaya Roadshow to Chengdu 2024-seminariet samlade 30 thailändska företag och över 67 kinesiska resebyråer.

Denna roadshow markerar det första av två stora evenemang som syftar till att stärka Pattayas närvaro på den kinesiska marknaden. Den andra, "Pattaya Roadshow to Kunming 2024", kommer att ytterligare utöka Pattayas popularitet bland kinesiska turister, sa Witawin.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.