Doraemon Run Thailand 2024 för att anlända till Pattaya den 11 maj

FOTO: Doraemon RUN Thailand

Pattaya —

Pattaya City, i samarbete med MCOT Plc, kommer att stå värd för "Doraemon Run Thailand 2024 av MCOT" lördagen den 11 maj 2024 på Central Pattaya Beach.

Förberedelsemötet för evenemanget hölls klockan 10 på onsdagen den 24 april i Pattayas stadshus. Enligt relevanta tjänstemän syftar Doraemon Run Thailand till att främja Pattaya som en sportturismdestination och attrahera både inhemska och internationella turister. Den syftar också till att uppmuntra till fysisk aktivitet bland människor i alla åldrar genom detta löparevenemang.

Doraemon Run Thailand 2024 av MCOT är den första i sitt slag i Thailand och kommer att hållas i fem provinser: Bangkok, Pattaya (Chonburi), Nakhon Ratchasima, Phuket och Chiang Mai. Bangkok stod redan som värd för första etappen den 24 mars, och Pattaya blir den andra.

Pattayas Doraemon Run kommer att vara en 5 kilometer lång nöjeslöpning öppen för löpare i åldrarna 5 till 70, både thailändska och internationella. Totalt förväntas över 2,000 5 personer delta i detta unika evenemang. Start/mållinjen kommer att ligga vid Central Beach vid aktivitetsfältet. Tävlingen startar klockan 30:11 lördagen den XNUMX maj.

Bedårande Doraemon-maskotar kommer att finnas tillgängliga för fototillfällen under hela evenemanget. Tyvärr är registreringen redan stängd för löpning men åskådare är välkomna och evenemanget borde vara bra för barn.

FOTO: Doraemon RUN Thailand
FOTO: Doraemon RUN Thailand
FOTO: Doraemon RUN Thailand
FOTO: Doraemon RUN Thailand
FOTO: Doraemon RUN Thailand
FOTO: Doraemon RUN Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.