Pattaya City spenderar 30 miljoner baht på nya mobila toaletter för att förbättra turism och evenemang

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Pattaya City har investerat 30 miljoner baht i att köpa sex nya toalettbilar för att ta emot turister, äldre och funktionshindrade, särskilt under evenemang.

Manoch Nongyai, Pattayas biträdande borgmästare, tillkännagav stolt initiativet den 25 april 2024, efter att staden tagit emot tre av de sex nya fordonen.

Han uppgav att dessa nya fordon kommer att läggas till den befintliga 3-fordonsflottan. Tidigare förlitade sig Pattaya på bara tre äldre mobila toalettbilar, varav några har varit i drift i många decennier. Den skrymmande storleken på de gamla fordonen gjorde det svårt att parkera dem på områden med begränsat utrymme. Det växande antalet turister, särskilt under stora evenemang, nödvändiggjorde ytterligare behovet av utökade toaletter, tillade Mr. Manoch.

De nyinköpta mobila toaletterna har en kompakt design, vilket gör dem lämpliga för att navigera i trånga utrymmen. Två av de sex fordonen kommer med enheter som är speciellt avsedda för äldre eller personer med funktionsnedsättning eftersom de är utrustade med hydrauliska hissar. De erbjuder också över sex toaletter för båda könen.

Samtidigt kommer de andra fyra toalettbilarna med standardenheter med två toaletter vardera för män och kvinnor. Staden har investerat över 30 miljoner baht i projektet, sa Mr. Manoch.

För tillfället kommer staden att placera ut de tre lastbilarna de tog emot på Walking Street, området nära Pattaya Citys vattenpumpstation och Central Beach när evenemang inte äger rum.

Biträdande borgmästare Manoch är övertygad om att staden kommer att ta emot de återstående tre toalettbilarna i maj 2024. Han förväntade sig att initiativet avsevärt kommer att förbättra tillgängligheten till toaletter för turister och invånare på stränderna i Jomtien och Pattaya.

Foto kredit Sophon Cable TV.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.