Thailändsk misstänkt gripen i fall av grymma mord och styckning: Påstådd inblandning av japanska Yakuza-medlemmar utspelar sig i Nonthaburi

Nonthaburi—

Klockan 9:30, den 23 april 2024, fångade Bang Bua Thongs utredningspolis och relevanta poliser en thailändsk misstänkt inblandad i det brutala mord- och styckningsfallet på en oidentifierad man i Bang Bua Thong-området, Nonthaburi.

Enligt polisrapporten hittades oidentifierade mänskliga kvarlevor som dödskallar, lemmar och andra mänskliga delar först den 19 april på olika platser i Bang Bua Thong, Nonthaburi, i svarta påsar. Polisen utredde fallet och spårade upp en thailändsk misstänkt som påstås vara inblandad i mordet och styckningen.

Den thailändska misstänkte, offentligt identifierad endast som Mr. Game, 34, ska ha varit inblandad i det brutala mord- och styckningsfallet. Till en början ska den misstänkte ha berättat för polisen att han anlitats av tre japaner för att ta dem till en fabrik i området Phutthamonthon Sai 2, Bangkok.

På vägen till den begärda platsen ska det japanska folket ha haft ett hett argument sinsemellan inne i fordonet. När de anlände till fabriken signalerade två japanska passagerare i baksätet Game att kliva ut ur fordonet. Den thailändska misstänkte ska ha gått för att röka utanför och väntat på dem.

Plötsligt hördes ett skott inifrån fordonet, Game ska ha rusat för att se och fann att en främre sittande japan hade blivit ihjälskjuten i huvudet. Efter det ska två andra japaner ha fört in den japanska personens kropp till fabriken.

Det rapporterades att det japanska folket återvände från fabriken med många svarta påsar och Game påstås ha tvingats köra till flera platser i Bang Bua Thong för att göra sig av med de svarta påsarna som innehöll mänskliga kvarlevor av den japanska personen.

Till en början samordnade polisen den thailändska immigrationspolisen och begärde arresteringsorder till Interpol för att spåra de två japanska misstänkta. Det antogs att de hade en dispyt bland Yakuza-gängmedlemmar som ledde till det brutala mordet.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.