Våldsamma skogsbränder slukar över 400 Rai nära Gyllene triangeln i Chiang Rai: Myndigheter mobiliserar för att bekämpa eldsvåda

Chiang Rai-

Den 23 april 2024 rapporterade lokala medier i Chiang Rai om en våldsam skogsbrand som förstörde mer än 400 Rai nära den gyllene triangeln i Chiang Saen, Chiang Rai.

Enligt Chiang Saen-distriktets administrativa och relevanta tjänstemän skickades mer än 20 brandbilar för att kontrollera och förhindra bränderna från att sprida sig vidare till lokala bostäder och statliga fastigheter.

Det rapporterades att skogsbranden initierades på morgonen den 22 april och brandmännen kunde släcka och kontrollera att elden inte spred sig ytterligare. Men skogsbränderna började spridas igen på eftermiddagen samma dag och spred sig vidare till mer än 400 Rai.

Klockan 10:00, den 23 april, lyckades de berörda myndigheterna kontrollera skogsbränderna. Poliser ska ha skickats i beredskap för att förhindra att skogsbränderna antändas igen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.