Thailands premiärminister uppmanar till frigivning av gisslan i Gaza: ansluter sig till 17 ledare i uppmaningen till omedelbar handling

Nationell-

Den 25 april 2024 skrev Mr. Srettha Thavisin, den thailändska premiärministern och finansministern, offentligt på X angående en uppmaning om frigivning av gisslan i Gaza, Palestina.

Angående den oroande situationen i Mellanöstern höll Srettha en avlägsen konferens med 17 andra nationella ledare som höll sina medborgare fångna i Gaza och krävde omedelbar frigivning av alla gisslan.

Enligt Sretthas inlägg uttalade han "Idag gick jag med andra ledare i 17 länder med återstående gisslan i Gaza i ett gemensamt uttalande, som uppmanade till omedelbar frigivning av alla gisslan, inklusive våra 8 thailändska medborgare. Jag ser denna fråga som en akut humanitär fråga och kommer att fortsätta att göra mitt yttersta för säkerheten och frigivningen av våra thailändska medborgare så att de kan återvända hem så snart som möjligt.”

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.