Chonburi Hip Hop Duo triumferar vid World Cheerleading Championships i USA

Chonburi/USA-

I en fantastisk uppvisning av skicklighet och artisteri har en thailändsk nationell hiphopduo från Chonburi vunnit guldmedaljen vid de prestigefyllda 2024 ICU Junior World och World Cheerleading Championships i Orlando, Florida, USA.

Den 26 april 2024 bevittnade världen kulmen av den intensiva konkurrensen när "No Stefanos Kukas" och "Jess Ekarin Iamsiriareerat" från Chonburi-provinsen höjde sig till toppen av rankingen. Paret, som representerar Thailand, visade upp sin exceptionella talang, överträffade den globala konkurrensen och säkrade förstaplatsen.

Evenemanget, som anordnades av International Cheer Union, en enhet som erkänts av Internationella olympiska kommittén, såg den thailändska duon gå ut som segrare och avsätta de tidigare mästarna från Japan. Segern markerar en viktig milstolpe för Cheer Sports Association of Thailand (CAT), med stöd av Thailands Sports Authority och National Sports Development Fund.

Montree Mokaracharoenmongkol, chef för Boss Dance Studio, uttryckte enorm stolthet över de unga idrottarnas prestation. Den sista omgången, som ägde rum klockan 12:34 thailändsk tid, slutade med Japan som första tvåa och Grekland säkrade den andra tvåan.

Denna triumf hyllas som en stor stolthet för det thailändska landslaget, eftersom de tar hem guldmedaljen och sätter en ny standard för excellens i världen av cheerleading och hiphopdans.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/