Pattaya deltar i den tredje CISW MedCann-festivalen

Pattaya-The Central Shopping Centre i Pattaya vimlade av spänning när den tredje CISW MedCann-festivalen startade, vilket markerade ett viktigt steg mot att höja medicinsk cannabis till internationella standarder.

Evenemanget, som pågår från den 25:e till den 28:e april, invigdes av Rattanachai Suthidechanai, en medicinsk cannabisexpert i Pattaya, tillsammans med representanter från den östra regionens kongress- och utställningsfrämjande kontor (TCEB).

Med i öppningsceremonin var Jacky Ong, ordförande i CISW Holding Group Co., Ltd., Suha Demirez, grundande president för The Old Weed Man Co., Ltd., och Tommy Vo, president för Mountain Grow Co., Ltd. De framstående gästerna klippte tillsammans bandet, vilket symboliserar starten på en festival som lovar att blanda medicinsk innovation med affärsmöjligheter.

Årets CMCF 2024 är temat kring medicinsk cannabis, hälsoturism och de växande affärsmöjligheterna inom branschen. Deltagarna kan förvänta sig att se en uppvisning av nya och speciella produkter, tillsammans med en mängd engagerande aktiviteter utformade för att utbilda och inspirera.

En höjdpunkt på festivalen är CISW MedCann International Seminar (CMIS), som ägde rum den 26 april på Avani Pattaya Resort. Seminariet innehöll djupgående presentationer av branschexperter om de senaste framstegen inom medicinsk cannabis. Det syftar till att tillhandahålla en viktig plattform för proffs och entreprenörer från Thailand och utanför, med deltagande från ledande länder som Colombia, USA, Tyskland, Israel och Thailand.

CMCF 2024 är mer än bara en festival; det är ett sammanflöde av industriledare, forskare och entusiaster som utforskar den mångfacetterade världen av medicinsk cannabis. Med fokus på utbildning och marknadsexpansion, är evenemanget inställt på att katalysera nya möjligheter för B2C-cannabisverksamheten, vilket positionerar Thailand i framkanten av medicinsk cannabisinnovation.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/