Rysk turist rapporterar försvunnen väska på Jomtien Beach

FOTO: ข่าวคนชล

Pattaya —

En rysk kvinna lämnade in ett klagomål till Pattaya-polisen och hävdade att hennes väska med värdefulla föremål och kontanter hade försvunnit på Jomtien Beach onsdag kväll den 24 april.

Kl. 11 lämnade Ksenia Testik, en rysk turist, in en polisanmälan till Pol. Överstelöjtnant Chonlawit Athipansi, biträdande inspektör för Pattayas polisstation. Hon rapporterade att hennes väska med personliga tillhörigheter hade försvunnit på Jomtien Beach, Nongprue underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Enligt Testik fick hon hjälp av en specialtjänsteman som följde med henne till polisstationen för att göra anmälan. Hon förklarade att hennes väska innehöll en iPhone 15 och 3,000 1,200 rubel (cirka XNUMX XNUMX baht). Hon var osäker på om väskan hade blivit stulen eller förlagts.

Pol. Överstelöjtnant Chonlawit registrerade händelsen i polisens loggbok och samordnade med utredarna för att genomföra en sökning efter den försvunna väskan. Sökandet pågår enligt uppgift.

FOTO: ข่าวคนชล
FOTO: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.