Thailand toppar listan över världens bästa länder att besöka 2024 enligt CEOWORLD Magazine Rankings

Nationell-

Den 26 april 2024 skapade en tidningswebbplats "CEOWORLD Magazine" en rankningslista över världens bästa länder att besöka under din livstid 2024, vilket placerade Thailand i första rang.

Enligt thailändska nationella medier undersökte rankinglistan 295,000 2024 användare, med rekordet för flest engagemang på webbplatsen, för att skapa världens bästa länder att besöka i din livstid XNUMX-lista.

Som ett resultat fick Thailand den högsta poängen på 72.15 och placerade sig på första plats av 67 länder. Andraplatsen var Grekland med poängen 67.22. Indonesien kom på tredje plats med poängen 65.15.

I Thailand var livsstilsvalen olika för turister att njuta av sin semester, inklusive nattliv, livlig konst och kultur, delikatess, shoppingcenter i toppklass, vacker natur och många fler saker att upptäcka i Thailand, konstaterade CEOWORLD Magazine.

Vad tycker du om rangen? Håller du med? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler eller maila oss på Editor@thepattayanews.com.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.