Ung thailändsk-amerikansk tonåring hoppar till sin död från Pattaya Condo

Pattaya —

En thailändsk-amerikansk tonåring hoppade till sin död från 8:e våningen i ett bostadsrättskomplex i Pattaya tidigt på fredagsmorgonen den 26 april.

Klockan 3:36, Pol. Löjtnant Natthathan Chantawong, biträdande utredningsinspektör vid Banglamungs polisstation, fick en rapport om en person som hoppade från en lägenhet. Namnet på lägenheten har undanhållits av polisen i väntan på ytterligare utredning.

Vid mottagandet av rapporten, Pol. Löjtnant Natthathan samordnade med Pattayas turistpolis och räddningsarbetare innan han rusade till platsen. När de kom till lägenheten med 21 våningar hittade myndigheterna den avlidne, en 19-årig amerikansk medborgare vars namn har undanhållits i väntan på tillstånd från hans familj.

Tonåringen troddes ha hoppat från 8:e våningen och landat på bostadsrättens parkeringsplats, vilket orsakade hans död. Kroppen hittades liggande i sidled i en blodpöl. Polisen spärrade av området och förbjöd obehörig personal att ta sig in i närheten.

Chulalak Saiprasat, 31, och hennes pojkvän, som var de första som upptäckte kroppen, berättade för The Pattaya News att de precis lämnat bostadsrätten och gick mot parkeringen för att hämta sin motorcykel när de kom över den avlidnes kropp liggandes. i en blodpöl. De larmade omedelbart myndigheterna.

B, en lägenhetsboende som talade med pressen, som föredrog att vara anonym, uppgav att den avlidne och hans mor ofta hade bråk.

Den avlidnes yngre bror, som var synbart upprörd över händelsen, berättade att hans bror hade ett gräl strax innan hans dödliga fall. Den avlidnes mamma, som också var närvarande, var överväldigad av sorg och uppgav att hennes son skulle vara ledig för utlandsstudier om bara några dagar. Namnen på familjemedlemmarna undanhölls.

Den avlidnes kropp fördes till sjukhus. Polisen undersöker händelseplatsen och förhör vittnen för att utreda omständigheterna kring offrets död.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.