6,000 XNUMX amerikanska sjömän lämnar Pattaya efter en kort paus

Pattaya —

6,000 9 amerikanska sjömän på den amerikanska flottans Carrier Strike Group 28 reste nyligen från Pattaya idag, den XNUMX april, efter ett vilo- och avkopplingsbesök.

Under sjömännens vistelse mellan den 24 och 28 april såg Walking Street, Pattayas berömda nattlivsdistrikt, en ökning av aktiviteten. Grupper av sjömän observerades besöka olika platser på gatan, inklusive barer, restauranger och go-go-barer.

Företagsägarna var i allmänhet förtjusta över de ekonomiska fördelarna sjömansbesöket medfört. Mr Sunthorn, ägaren till en go-go-bar på Walking Street, berättade för The Pattaya News att han kände sig glad över att staden äntligen bevittnade en återuppgång av internationella turister efter covid-19-pandemin. Han förutspådde att sjömännens besök hade genererat hundratals miljoner baht i intäkter för staden.

Samtidigt sa Lisa Hamilton, ordförande för Pattaya Nightlife Business Association, att hon observerade en förändring i sjömännens beteende. Många valde att tillbringa tid på stranden eller handla i gallerior, vilket hon sa kan bero på det varma vädret eller de regler som den amerikanska flottan infört för att förhindra oönskade incidenter.

Till sist delade Kai och Mr Chris, ägare och chef för en annan go-go-bar, liknande känslor med The Pattaya News. De sa att de hade sett en betydande ökning av verksamheten under sjömännens vistelse. De uttryckte också tacksamhet till myndigheterna i Pattaya för att de främjat turismen i staden.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.