Små argument utlöser våld bland byggnadsarbetare i Pattaya

Pattaya —

Ett argument om vem som var bättre på sina jobb ledde till en våldsam incident mellan byggnadsarbetare i Pattaya på lördagskvällen den 27 april. En person blev skuren med en kniv.

Våldet rapporterades till Pattaya-polisen klockan 8. Polisen samordnade med räddningsarbetare innan över 36 poliser rusade till platsen i ett hus i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Där hittade myndigheterna det sårade offret, identifierat som Mr. Mana Inthachim, 47, som hade ådragit sig två skärsår i huvudet och en på ryggen. Mana blödde kraftigt.

Poliserna omringade incidentområdet för att gripa den misstänkte, identifierad som Mr. Bunlue Sukjai, 48. Den misstänkte överlämnade sig själv i fred. Han rapporterades vara offrets vän och hade precis druckit alkohol med honom.

Ett ögonvittne, Mr Anan, berättade för The Pattaya News att han, offret och den misstänkte var byggnadsarbetare. De hade en fest när Mr. Mana och Mr. Bunlue började bråka med varandra om vem som var överlägsen på att designa hus. Herr Anan försökte utan framgång förhindra slagsmålet innan Herr Bunlue drog fram en kniv och högg offret.

Mr. Mana fick första medicinsk behandling på platsen innan han transporterades till ett lokalt sjukhus. Den misstänkte greps och förväntas bli åtalad för sitt agerande.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.