Avloppsvattenläcka på vägen till Jomtien Beach orsakar hygienproblem

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Invånare och företagare i Pattaya klagar över en ihållande avloppsvattenläcka som har orsakat illaluktande lukter och skapat en ful röra längs en väg som leder till Jomtien Beach.

Enligt oroliga medborgare har läckan plågat området nära trafikkorsningen Machanu på Second Road under lång tid. Läckan består av mörkt och illaluktande avloppsvatten som har svämmat över på trottoarerna och svämmat över det omgivande området. Detta gjorde också att trottoarerna blev hala och obehagliga att gå på för fotgängare.

Den drabbade motorcykeltaxichauffören, som föredrog att vara anonym, gav en intervju till en lokal press och sa att avloppsvattnet har läckt i minst två veckor. Situationen förvärras på kvällarna, när mängden avloppsvatten ökar och den åtföljande lukten intensifieras.

Dessutom är det drabbade området en viktig vägövergångspunkt för turister, vilket väcker oro för att bilister kan köra genom vattnet och skvätta turisterna, sa föraren.

Föraren hävdade att invånare i området redan har gjort klagomål till Pattayas stadsförvaltning, men inga åtgärder har vidtagits för att åtgärda problemet hittills. De uppmanar de ansvariga myndigheterna att agera snabbt för att rätta till situationen och förhindra ytterligare olägenheter och skada på Pattayas rykte.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.