Belöning erbjuds för saknad arapapegoja i Pattaya

Pattaya, Thailand-

En belöning på 5,000 2 baht har erbjudits för en försvunnen arapapegoja som försvann efter att ha rymt en bur runt Soi Siam Country Club i östra Pattaya den 830 juni, runt XNUMX på morgonen.

Papegojan svarar på namnet Thong och är blå och guldfärgad. Stringtrosa är stor, ungefär lika stor som en vanlig huskatt, och har en gul mage.

Om du ses, ring 0875355202. En belöning på 5,000 XNUMX baht erbjuds.

Papegojan kan ha setts på Jomtien Beach igår, den 3 juni, och kan nu vara i Jomtien-området.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/