Fyra meter lång python hittades i fordon i Chonburi

Chonburi-
Räddningsarbetare tog bort en fyra meter lång python från en sedan i Mueang Chonburi i går eftermiddag.

I går, på Bypass Road i Nong Mon, upptäckte Huay Kapi, en lokal invånare, som inte var namngiven på The Pattaya News, ormen mitt på vägen och hjälpte till att stoppa trafiken för att låta pytonslangen säkert korsa vägen.

Därefter flyttade pytonslangen in i ett personligt fordon som stod parkerat vid ett hus i närheten.

Räddningsarbetare och en professionell ormhanterare tillkallades för att hjälpa till med att avlägsna pytonslangen. Vissa delar av sedanen var tvungna att demonteras för att nå ormen, som hade glidit djupt in i fordonet.

Det tog ungefär två timmar att ta bort den fyra meter långa pytonen från sedanen.

Pytonslangen har släppts ut i en närliggande skog och var frisk och i gott skick, enligt Chonburi räddningspersonal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/