Laotisk man i Pattaya ska ha blivit överfallen med hjälm för att ha frågat sin granne om en leverans från Lazada

Nong Prue, Pattaya —

En 34-årig man från Laos ska ha blivit fysiskt överfallen med hjälm efter att han frågade om sitt Lazada-paket från sin granne.

Tidigt på morgonen idag, 0.15 den 18 maj, Pol. Löjtnant Anand Mahakit Asavakul från Pattayas polisstation underrättades om ett fysiskt övergrepp på Soi Thepprasit 8, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi.


Herr Kongnouanhak Dang, en 34-årig man från Laos, hittades med en huvudskada och fick behandling av räddningsarbetare innan han fördes till Pattayas polisstation för ett formellt uttalande.

Offret berättade för Pattaya-polisen att han gick till sin grannes rum för att fråga om ett paketleverans från Lazada som han väntade på, men grannen slog plötsligt offret i huvudet med en motorcykelhjälm två gånger.

Den exakta orsaken till misshandeln är fortfarande under utredning, säger polisen i Pattaya.


Till en början var offret fortfarande under sjukhusvård och polisen skulle kalla den misstänkte till förhör.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.