Läsare Talkback Thailand Resultat: Vilken är din favorit thairestaurang i Pattaya?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

Vilken är din favorit thairestaurang i Pattaya?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Den här veckan kommer vi att ha nyheter och icke-kontroversiella frågor till våra läsare. Helt enkelt, vilken är din favorit thairestaurang i Pattaya? Vi säger inte det BÄSTA, eftersom det är mycket subjektivt, men din favorit och varför? Var finns de? Vilka rätter tycker du om där?

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så vi valde ut en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=-=-=-=-==-=

Doug C-Mickie är på Darkside

-=-=-=-=-=-

Asb-Beer Garden nära Walking Street

-=-=-=-=-=-=

Carlos C-

Min favorit, den jag och min dam älskar är "Beefeater Steak House and Pub."
Beläget på Soi Dana är "Beefeater" för oss det roligaste stekhuset i denna roliga stad, och serverar fantastiska aptitretande importerade biffar, såväl som internationella och thailändska rätter från engagerade brittiska och thailändska kockar.
Ägaren, svensk manager Hendrick är inte själv kock (som vi vet), men herren är en lysande vänlig kunnig arrangör som älskar sitt jobb, ett jobb han har gjort i mer än 15 år, och det märks.
Men inte bara maten är utanför parken, utan också dess breda utbud av fina viner, drinkar och cocktails som inte behöver avundas något från någon annan anläggning någonstans. Absolut.
Därför är Beefeater alltid packad med en nöjd nöjd kundkrets som hela tiden kommer tillbaka, precis som jag och min dam.
För det är faktiskt inte bara Beefeaters mat, utan också den eleganta, men ändå avslappnade och bekväma atmosfären på platsen som gör middagen där till en riktigt trevlig upplevelse, och servitörerna är vänliga och snabba, särskilt Mrs. Wan.
Min favoriträtt # 1 är Beefeaters australiensiska Wagyu Rib Eye 300 gram från ingen mindre än världens mest respekterade premiummarmorerade nötköttsproducent Rangers Valley med en läcker marmoreringspoäng på 3+ (vi kan se det hälsosamma fettet därinne och jag beställer medium rare) , serveras med en tillbehör av läckra vitlökssvampar, sauterad spenat som läggs under steken, plus parmesan, tryffelbeignets, tillsammans med sås gjord på rött vin (och vi kan fråga potatis, men jag tar alltid bort potatisen och ber om mer vitlökssvamp).
Beefeaters mexikanska lunchbuffé är också fantastisk på helgerna och som latinsk man har jag njutit av det flera gånger, men ärligt talat föredrar jag kvällarna för den bästa, läckraste och mest tillfredsställande biffen i Pattaya. (min ödmjuka åsikt)
Tack! Ha en bra dag!
-=-=-=-=-=-=-=
Michael R-
Om du gillar stekt snapper i vitlök, räkor stekt ris, tempuraräkor,
IMF down Naklua Rd är utmärkt, bra pris + långa halsar är rimligt prissatta 🍻 bra thailändsk mat
-=-=-=-=-=-=
Thomas J-Mom Talay och Leng Kee
-=-=-=-=-=
Arvind S-Mum Aroi, Mays, Lengkee, Preecha
-=-=-=–
Diana N-May är i Jomtien. Det är underbart och en fantastisk miljö.
- = - = - = - = -
Redaktör-
Nudelbutiken bredvid viper bar nära Jomtien Beach. Hon är där på kvällarna och är bara en gatuförsäljare men är ALLTID upptagen och nudlarna är fantastiska!
- = - = - = - = -
Dave R-
Inte skämtsamt, insektsförsäljaren med sin vagn täckt av Carabao-konst, spelar också trummor, har hög musik och är väldigt underhållande. Han är normalt på Jomtien Beach. Inte mat men tvåan är den sjungande apelsinjuicemannen för underhållning.
-=-=-=-=-=-
Ask jag-
Bu Bpen i slutet av Na Jomtien Beach. Bästa skaldjur i stan, ALLTID upptagen.
-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=-=–

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/