Tre år gammalt barn drabbas av allvarlig elektrisk stöt efter att ha rört en metallkedja på Bang Saray-stranden

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

Ett treårigt barn fick en allvarlig elektrisk stöt efter att ha rört vid en metallkedja nära Bang saray Beach i Sattahip och fördes in på sjukhus.

Lokala medier besökte Ms. Pornchita Sawang-rom, 22, på ett sjukhus idag, den 1 september, efter att en berättelse om hennes stackars treårige son som fick elektricitet efter att ha rört en metallkedja och ådragit sig skador väckte kritik på thailändska sociala medier.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt Pornchita ägde den skrämmande händelsen rum runt 8 den 30 augusti i Sattahip-distriktet i Chonburi. Hennes son gick nerför Bangsaray Beach med henne och kom för att titta på ett propellerminnesmärke på stranden som var dekorerat med två staket och metallkedjor.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Plötsligt skrek den treårige sonen av smärta och överraskade hennes mamma efter att han tagit tag i en metallkedja. Mamman sa att en barmhärtig samarit lyckligtvis nådde sin son först och drog bort honom från kedjan och räddade honom från allvarliga skador. Den icke namngivna samariten sa att han också kände en elektrisk stöt när han rörde vid barnet.

Pojken fick, enligt lokala medier, ett brännsår i handflatan. Han återhämtade sig fortfarande på ett sjukhus vid presstid.

Foto: Naewna

Lokala medier gick för att kontrollera propellerminnesmärket och hittade en blottad tråd kopplad till ett metallstängsel. Tråden var helt trasig och kunde chockera vem som helst, särskilt en regnig dag, så Peng Buahom, tillförordnad kommundirektör för Bangsaray-distriktet, kallades för att hantera frågan.

Inledningsvis sa tjänstemannen att han skulle täcka treåringens sjukvårdskostnader och uppmana stadsarbetarna att fixa tråden. Bangsaray-tjänstemän bad om ursäkt för händelsen, sade Peng.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.