Familjemedlemmar och släktingar till "Mountain B"-klubbens offer samlas i dag för att sörja över en tragisk brand som pågått i en månad

Sattahip, Chonburi –

En grupp familjer och släktingar till "Mountain B"-offren samlades framför lokalen måndagen den 5 september för att sörja över den enmånaders tragiska brandincidenten.

Mer än 10 familjer till de avlidna anlände till nöjesplatsen 'Mountain B' på måndagen, med begravningsfotografier av offren. De placerade ut buketter med blommor vid entrén och stod tysta i flera minuter. Stämningen var full av sorg och sorg.

Phuri Neenoi, en av föräldrarna till den avlidne, sa till lokala reportrar att han fruktade att händelsen kan glömmas bort som den tidigare branden i Santika Club i Bangkok och att alla kanske inte får skälig kompensation.

Han sa: "Därför skulle jag vilja uppmana familjerna till den avlidne och de skadade att samlas för att lämna in en gemensam stämningsansökan mot ägaren av "Mountain B" för att de ska kunna åtalas på ett rättvist sätt."

Ratchasika Dujanutas, en incident som överlevde, sa att hon lyckades ta sig ut från lokalen i tid. Hon är dock fortfarande sårad med brännskador på ryggen och båda armarna från rymningen. Hon behöver göra sjukgymnastik och blev arbetslös. Ersättningen på 60,000 XNUMX baht var otillräcklig för hennes medicinska behandling och boende och ojämförlig med vad som hände med hennes kropp.

Samtidigt uppmanade Ronnarong Kaewphet, ordförande för Campaign for Social Justice, platsägaren att ta ansvar på ett rättvist sätt och krävde att utredningen skulle påskyndas till Crime Suppression Division eftersom den lokala polisen inte kunde fastställa orsaken till branden ännu.

Branden krävde 23 offer.

Foto med tillstånd: 77Kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.