Olympiska dagen avslutas med hundratals löpare på Pattaya Beach

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Hundratals löpare strömmade till Pattaya Beach för att delta i Olympic Day-loppet, som officiellt avslutades lördagen den 10 september.

Olympic Day-loppet ägde rum på Pattaya Beach tidigt på lördagsmorgonen. Det hade lockat hundratals löpare från hela staden såväl som från Pattayas närhet. Loppet bestod av olika typer av sporter, men höjdpunkterna var en 5-kilometer och en 2.8-kilometers löpning.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

I slutet av det första racet delades medaljer ut till de tre första herrarna och tre kvinnorna som passerade mållinjen, samt de tio första herrarna och tio kvinnorna som kom i mål andra racet.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

Utöver detta fanns det andra sporter som basket, beachvolleyboll, beachtennis, boxning och paddleboard, som alla ansågs vara framgångsrika av Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches, som sa genom de lokala mediekanalerna,

– Jag känner mig överväldigad av antalet deltagare. Jag är tacksam för alla som kom till loppet och hjälpte till att plocka skräp på stranden. Det här är en stor framgång, och det kommer att bli fler.”

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.