Fyra personer skadades efter gatubråk på Koh Larn i Pattaya

Pattaya —

Två grupper av vuxna utrustade med vapen drabbade samman på Koh Larn och lämnade fyra personer skadade tisdagen den 2 november.

Sammandrabbningen inträffade på natten framför en icke namngiven resort på Koh Larn i Naklua-distriktet Banglamung, Chonburi.

En säkerhetskamera fångade 6-8 vuxna på motorcyklar som passerade resorten och tittade tillbaka på en annan grupp som marscherade mot dem till fots.

Gruppen på motorcyklar lämnade sedan filmen, vilket var när en annan grupp på sex vuxna dök upp med långa pinnar och hånade sina rivaler att komma tillbaka.

Den första gruppen vände på sina motorcyklar och rusade tillbaka för att möta utmanarna medan de höll i långa käppar. Ett bråk utbröt omedelbart efter att de till synes misslyckades med att muntligt lösa tvisten. Några män sågs bli dunkade i golvet och brutalt stampade in CCTV-filmer (klicka för att se filmen, viewer diskretion rekommenderas).

Till slut skadades fyra män (tre allvarligt), inklusive Surasak Boonthawee, 34, Montree Rungpaisit, 34, Ong Kowin, en 39-årig burmesisk medborgare, och Toh La, en 39-årig laotisk medborgare.

Alla transporterades till ett sjukhus på Koh Larn och sedan till Banglamungs sjukhus för att få medicinsk behandling. Enligt polisen bodde de misstänkta på flykt i området. De hade alla identifierats vid presstiden och skulle snart gripas.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.