Tonåringar som kastar pingisbomber på Bali Hai Pier larmar turister i Pattaya

pattaya -

Ett gäng ungdomar orsakade kaos genom att kasta pingisbomber vid Bali Hai Pier runt 11 igår, den 8 februari. Pattayas invånare och turister var oroade och uppmanade till åtgärder från relevanta myndigheter.

Händelsen inträffade i natt på ett fält nära Bali Hai Pier i södra Pattaya i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet. Pattayabor berättade för The Pattaya News att de såg en grupp på cirka 10 tonåringar anlända till fältet på motorcyklar och började kasta pingisbomber, vilket skapade detonationer som kunde höras runt området.

Gruppen lämnade innan myndigheterna anlände, sa invånarna som bad att inte avslöja sin identitet. Explosionen störde många människor och turister och lämnade även ett stort hål i ett betongfält.

De boende sa att de var rädda för att tonåringarna skulle kunna skada någon. De bad Pattaya-polisen, som gick för att undersöka platsen, att vidta allvarliga åtgärder mot dessa häftiga ungdomar.

Polisen sa att även om händelsen ännu inte hade orsakat skada på människor, skulle de hitta de berörda tonåringarna och ställa dem inför rätta.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.