Ryskt par greps för offentlig oanständighet på Pattaya Beach

FOTO: Pattayas polis

Pattaya, Thailand –


Ett ryskt par har gripits idag, den 4 januari 2020 i Pattaya, Thailand av Pattaya-polisen och anklagats för att ha utfört oanständiga handlingar offentligt på Pattaya Beach strax före nyår. Gärningarna fångades på video som delades flitigt på sociala medier.

Läs mer om den tidigare historien HÄR.
https://thepattayanews.com/2019/12/28/foreigners-caught-on-camera-allegedly-having-sex-on-pattaya-beach-police-asked-to-investigate-incident/

Idag rapporterade The Pattaya City Police att Pattaya Tourist Police och The Pattaya City Police i ett joint venture har arresterat ett ryskt par som endast namngavs som Mr. Roman och Miss Daria, båda 26 år gamla.

De greps på ett hotell i norra Pattaya och står åtalade för offentligt oanständighet. Polisen berättade för The Pattaya News att paret var turister och inte permanentboende.

The Pattaya News har valt att inte dela videon av handlingen eftersom den inte är lämplig för alla publik. De ryska turisterna sitter kvar i polisens förvar i väntan på domstolsförhandlingar. Även den ryska ambassaden har informerats om gripandena enligt polisen.

CCTV användes för att hitta de misstänkta, tillade Pattaya Police.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/