Pattaya City Police påminner lokala invånare och turister om lämpliga åtgärder att vidta om du ser offentliga oanständiga handlingar i Pattaya

Pattaya-

Pattayas stadspolis påminde i går lokala invånare och turister på sina thailändska sociala mediekanaler om de lämpliga åtgärderna att vidta om man upptäcker offentlig oanständighet eller obscena handlingar i Pattaya.

Detta med hänvisning till en incident som vi och många andra medieföretag rapporterade om där två ryska turister fångades på video när de utförde oanständiga handlingar offentligt under nyårsfirandet på Pattaya Beach.

Den artikeln finns här: https://thepattayanews.com/2020/01/04/russian-couple-arrested-for-public-indecency-on-pattaya-beach/

Pattayapolisen, i ett gemensamt uttalande med turistpolisen, uppgav följande:

1. Ring polisen omedelbart. Vänta inte med att kontakta polisen detta kan försena gripandet.

2. Om du filmar händelsen får den endast ges till polisen och polisen. Att släppa video till allmänheten kan försena arresteringen och skada bilden av Pattaya.

3. Polisen varnade också för att släppa offentlig video av brott utan att kontakta polisen kan bryta mot ländernas mycket strikta databrottshandlingar.

Polisen lyckades fånga de misstänkta i det senaste fallet på grund av CCTV, till exempel det ursprungliga omslagsfotot som lades upp som ledde poliser till de misstänktes hotell.

De ryska misstänkta i det senaste fallet står inför betydande ytterligare anklagelser enligt polistjänstemän som talade med Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/