Offentlig skjutning av Pattaya motorcykeltaxichaufför verkar vara välplanerad, säger två misstänkta inblandade Pattaya Police

Pattaya-

Pattayas polischef Khemmarin Pissamai pratade med The Pattaya News i morse för att ge en uppdatering om gårdagens chockerande mordet på en motorcykeltaxichaufför i södra Pattaya dagtid.

Prathum Saartnak, 47, sköts en gång i huvudet vid middagstid igår bakom Pattaya School 8, som ligger nära det berömda Walking Street-området. Prathum hade precis avslutat med att släppa av en passagerare från Bali Hai-piren, där han är stationerad.

En CCTV-fångst av två misstänkta efterlysta för mordet på 47-årige Prathum Saartnak.

Du kan läsa hela rapporten om gårdagens incident nedan.

https://thepattayanews.com/2020/07/28/pattaya-motorbike-taxi-driver-shot-dead-in-broad-daylight-behind-pattaya-school/

Polischefen Khemmarin släppte ett foto av två huvudmisstänkta som han uppgav var efterlysta i samband med mordet efter att ha granskat CCTV.

Chefen Khemmarin berättade för en reporter i Pattaya News att händelsen verkade vara välplanerad, med de misstänkta som följde efter offret och väntade på att en kund skulle flytta från motorcykeln. Chefen Khemmarin sa att poliser intervjuar familj och medarbetare till Prathum för att försöka fastställa ett möjligt motiv för brottet och ytterligare identifiera de misstänkta.

Chefen Khemmarin sa att lösa brottet var en högsta prioritet eftersom händelsen ägde rum i ett mycket trafikerat och offentligt område bakom en offentlig skola. Lektionerna var oavslutade i går på en helgdag så eleverna var inte närvarande och bevittnade inte händelsen.

Pattaya News kommer att fortsätta att ge uppdateringar om den här historien när de blir tillgängliga.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/