Två huvudmisstänkta för mordet på motorcykeltaxichaufför dagtid greps

Pattaya-

Två misstänkta som anklagas för att ha skjutit en 47-årig motorcykeltaxichaufför i Pattaya, vilket ledde till hans död, ska ha gripits tidigt i morse i Bangsaen.

Chefen Khemmarin Pissamai vid Pattaya City Police sa till en reporter i Pattaya News i går att händelsen verkade vara välplanerad.

Läs de tidigare rapporterna om händelsen nedan.

https://thepattayanews.com/2020/07/29/public-shooting-of-pattaya-motorbike-taxi-driver-appears-to-be-well-planned-two-suspects-involved-say-pattaya-police/

Polisen hittade en blå Honda PCX-motorcykel som de tror användes vid skottlossningen framför ett hyreshus i Soi Five i Nongprue i går kväll. Detta uppnåddes tack vare spårning av CCTV från motorcykelvägen genom hela staden efter att ha flytt från platsen för skottlossningen. Med hjälp av lägenhetschefen bestämde de vilket rum motorcykelägaren bodde i.

Med en domstolsbeslut inspekterade polisen ett hyrt rum i lägenhetskomplexet, nummer femton. Polisen hittade både ett skjutvapen och kläder som de trodde användes vid skottlossningen. De två misstänkta var dock inte närvarande på platsen.

En rapport från associerade medier uppgav att polisen senare spårade och arresterade de två huvudmisstänkta i Bangsaen och att de fördes tillbaka till Pattaya för vidare utredning. Detta inträffade tidigt i morse och deras namn angavs som 39-åriga Manas Imnam och 45-åriga Niphon Panthong. Pattaya-polisen säger att de fortfarande arbetar på ett motiv men tror att det är skuldrelaterat.

Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar om den här historien när de tas emot.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/