Reader Mailbag: Tack vare den ska för den thailändska regeringens arbete med Covid-19

FILFOTO: Pattaya Marine Office

Följande är ett läsarbidrag skickat till The Pattaya News. Du kan skicka din egen genom att mejla oss på pattayanewseditor@gmail.com. Deras åsikter är deras egna.

Kära Pattaya News Editors,
Jag läste precis "Lance from Canada" -  Läsarpostväska: Gilla det eller inte, de flesta av oss kommer inte tillbaka till Pattaya snart, personliga åsikter om att återvända till Pattaya och det faller mig in att den thailändska regeringen och dess myndigheters primära angelägenhet är att skydda det thailändska folket från corona-virus som inte vänder sig till sådana som utländska turister.
Och jämfört med de flesta länder runt om i världen och till och med i den asiatiska regionen har den thailändska regeringen och det thailändska folket (genom att följa instruktioner) gjort ett otroligt jobb med att begränsa corona och hålla den borta från landet.
Jag tror att ingen som lever idag har levt i en pandemi som corona-viruset, så det finns inga regler och/eller riktlinjer för vad man ska göra. Alla lär sig av erfarenheter och gör vad de kan, vilket gör den thailändska regeringens ansträngningar enastående.
Många människor kritiserar besväret med avstängning av utlandsresor, karantän, masker, social distansering, företagsnedstängningar, när de borde berömma den thailändska regeringen, statliga myndigheter och polisstöd för att de gör ett så bra jobb för att hålla thailändare och utländska invånare säkra och levande i dessa svåra tider.
Med vänliga hälsningar,
Ken K
Sändning
Användarrecension
3 (8 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/