En annan lokal överföring av Covid-19 som nyligen hittats hos en Singburi-patient, rapporterar Singburis hälsotjänstemän idag

Singburi –

En Singburi-infödd, 51, som enligt uppgift reste till Chiang Rai och tog samma flyg med en annan infekterad patient som olagligt hade flytt Myanmar och åkt till Bangkok blev det senaste lokalt överförda Covid-19-fallet i Thailand, Singburi offentliga tjänstemän och hälsoministeriet bekräftade detta morgon den 4 december.

Enligt den första informationen från Singburi offentliga tjänstemän besökte hon Chiang Rai den 25 november och flög till Don Mueang internationella flygplats innan hon återvände till sin hemstad i Singburi den 27 november. Hon har enligt uppgift rest till Bangkok via Nok Air Airline Flight DD8717, vilket är samma flyg som Bangkok och Phichit-patienter som illegalt återvände från Myanmar och meddelade nyligen att de hade positiva tester för Covid-19 på onsdagen.

Den 51-åriga kvinnliga patienten led enligt uppgift av några Covid-19-symtom innan han bestämde sig för att söka ett Covid-19-test på ett lokalt sjukhus efter det officiella tillkännagivandet av sex återvändare i norra provinser som testade positivt. Hennes resultat visade att hon var positivt infekterad av Covid-19 Coronavirus den 3 december.

Sophon Iamsirithavorn, chef för avdelningen för smittsamma sjukdomar, uppgav vid presskonferensen idag att fallet har rapporterats av Singburi-tjänstemän. Men ett team av provinsofficerare undersöker och undersöker fortfarande patienten på djupet för hennes detaljerade resplan och möjligheten för spridning av viruset.

Patientens tidslinje kan observeras nedan. Denna tidslinje är dock inte officiellt bekräftat av de nationella myndigheterna men har delats i stor utsträckning via sociala medieplattformar efter att ha delats av provinsiella och lokala myndigheter.

25 November 2020

5:00 – Anländer till Chiang Rai-provinsen och reser till Lenghengs matfabrik i Wiang Pa Pao-distriktet för arbete

26 November 2020

Morgon – Gör ett gruppbesök på Lenghengs matfabrik

3:00 – Res till Singha Park, Chiang Rai-provinsen och stannade på evenemanget till 7:00.

08:00 – Återvänd till hotellet

27 November 2020

12:00 – Ankomst till Chiang Rai flygplats med fabriksbussen. Ta ett flyg DD8717 från Nok Air Airlines

3:15 – Ankomst till Don Mueang flygplats. Återvänd till fabriken i Sawa-distriktet, Ang Thong-provinsen via fabriksbussen. Stanna på vägen för en måltid på restaurangen Big Noodle.

29 November 2020

2:00 – Lämna hennes rum för att köpa lite mat på Tha Kham-marknaden till 4:00.

30 November 2020

10:00 – Skaffa ett influensavaccin på Inburi sjukhus med en offentlig skåpbil eftersom hon började få feber.

1-2 december 2020

– Stanna hemma i två dagar. Enligt uppgift började hon få ont i kroppen den 2 december, möjligen från injektionen.

December 3, 2020

10:00 – Blir varnad om de sex illegala återvändandefallen där en av dem besökte Singha Park och två av dem tog samma flyg som hon. Sökte omedelbart ett Covid-19-test på Bang Rachan Hospital och testade positivt.

Myndigheterna betonar att de kan spåra kvinnans historia och ber allmänheten att hålla sig lugna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.