Tre familjemedlemmar till den nyligen infekterade kvinnliga räkodlaren i Samut Sakhon testar positivt för Covid-19

FOTO: Naewna

Samut Sakhon –

Tre familjemedlemmar till en infekterad kvinnlig räkodlare i Samut Sakhon hittades med positiva resultat för Covid-19 coronavirus, meddelade tjänstemän från Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) idag, den 18 december.

Patienterna är en 94-årig sängliggande mamma, en 73-årig äldsta syster och en 57-årig svägerska. De är bland sju familjemedlemmar som också anses vara en högriskgrupp och som nu sitter i karantän på sjukhuset Samut Sakhon.

Dessutom avslöjades också en tidslinje för den smittade bonden vid pressträffen i morse, där det stod att hon arbetade på en lokal marknad varje dag sedan den 1 december tills hon enligt uppgift hade misstänkta symtom på kroppsvärk och luktförlust den 13 december. .

Patienten gick till ett privat sjukhus för att söka ett Covid-19-test den 16 december och gick direkt hem för att vänta på resultatet som kom runt 10:00 och visade sig vara positivt.

Hon togs och isolerades på sjukhuset i Samut Sakhon klockan 2:00 följande dag innan hon testades för viruset för andra gången. Resultatet visade ett identiskt resultat, vilket bekräftar att hon var smittad för Covid-19.

Totalt 165 lokalbefolkning, inklusive familjemedlemmar, marknadsförsäljare och medicinsk personal, har testats negativt hittills, men de utför fortfarande 14 dagars karantän och övervakas noga av folkhälsotjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.