Expanded Rotary Club of Pattaya håller första möte efter att ha välkomnat trettio nya medlemmar

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya höll sitt första möte sedan de officiellt välkomnade trettio nya medlemmar till Rotary tidigare denna månad, ett evenemang som The Pattaya News tidigare täckte.

Du kan läsa om den historiska expansionen nedan:

Rotaryklubben i Pattaya lockar trettio nya medlemmar i stor klubbexpansion

Den här veckan höll Rotaryklubben i Pattaya sitt första möte sedan expansionen och evenemanget såg fullt hus i en balsal på Royal Cliff Hotels Group som serverade en utmärkt middag för de som valde att äta och fantastisk kundservice. Pattaya News noterade att personalen på Royal Cliff till och med bär informationsetiketter som avslöjar att de nyligen hade temperaturkontrollerats och genomgått samma Covid-19 försiktighetsåtgärder som gästerna går igenom, en mycket trevlig touch.

Det första mötet såg medlemmarna välja vilken del av Rotary de skulle delta i, vare sig det är tjänster, gemenskap, yrkesutbildning eller internationellt. När folk tänker på Rotary, sade rotarianen Niels Colov vid evenemanget, tänker många bara på samhällstjänstdelen av klubben, men gruppen gör också en mängd andra saker, inklusive yrkesarbete där de undervisar och utbildar och internationell uppsökande verksamhet där de arbetar med klubbar runt om i världen. Klubben är också beroende av tjänstedelen för livsviktigt arbete som media och sekreterararbete.

Mötet diskuterade också flera kommande projekt som The Pattaya News kommer att täcka mer utförligt i framtida artiklar. Nästa möte kommer att vara måndagen den 11 januari 2021, kl. 19.00 (Gällskap från kl. 18.30). Royal Cliff Beach Resort, huvudbyggnad

Rotaryklubben i Pattaya har tjänat Pattaya sedan 1972 och ligger i Rotaryorganisationens distrikt 3340. Expansionen syftar till att ytterligare tjäna Pattaya-området och det lokala samhället och göra en positiv inverkan på samhället. Klubben inkluderar både thailändska och utländska medlemmar och håller möten och evenemang på både engelska och thailändska. De träffas varannan vecka på Royal Cliff hotel varannan måndag.

För mer information om rotary och vad de gör för samhället, klicka här.

Några bilder från senaste mötet finns nedan:

 

Sändning
Användarrecension
3 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/