En komplett lista över de senaste verktygen från Thai Tourism Authority för utländska besökare, resor, karantäner etc. för Thailand

Thailand-

Thai Tourism Authority har på sistone varit upptagen med att skapa en mängd olika webbplatser och verktyg med olika partners för att försöka förbättra upplevelsen för en utlänning att komma in i landet och göra den något imponerande processen enklare.

Vi har nyligen publicerat en mängd artiklar om detta här men vi ville ta tid att skapa en enda artikel som lyfter fram alla de senaste tillkännagivandena, med länkar, och som gör livet lättare för våra läsare.

Vi vet att många önskar att karantänsprocessen skulle försvinna helt, men det kommer tyvärr inte att ske snart. Så, för nu, här är de tillgängliga verktygen:

1. En one stop shop för bokning av karantän

Följande är vår artikel och information om den nya turistmyndigheten one stop shop för bokning för karantän.

Thai Tourism Authority lanserar ny one-stop-plattform för bokning av karantän

2. Happy Tourism-sajt med vanliga frågor, tips om att överleva karantän och information om den allmänna processen

Den här är mer en allmän informationssida för processen att komma in i Thailand, med tonvikt på att överleva karantän och svara på frågor om processen.

Tourism Authority of Thailand lanserar ny "Happy Tourism" karantänsajt med information, vanliga frågor, etc.

3. Fantastiska Thailand Plus

Den här är en webbplats ägnad åt all inclusive-paket för att besöka Thailand och detaljer och information om processen och procedurerna.

Tourism Authority of Thailand lanserar Amazing Thailand Plus-resor inklusive paket för utlänningar med karantän inkluderad

4. Glad karantän

Det här är information om hantverkssatser och andra gåvor som turistmyndigheten i Thailand gör för att hjälpa människor genom karantänsprocessen.

Thailands turistmyndighet erbjuder nu "Happy Quarantine" Gör det själv thailändska hantverkssatser till utlänningar i karantän

5. Singelresa

Detta är information om turistmyndighetens plan för att öka resandet genom att uppmuntra ensamstående (främst thailändska) resenärer att besöka och resa landet tillsammans.

TAT lanserar officiellt "Single Journey"-turismvägar för ensamstående thailändska turister att resa inrikes under pandemin

6. ASQ Paradise

Lite annorlunda än den första, detta ger djupgående detaljer om många karantänhotell och platser och ger möjlighet att utforska funktioner och extrafunktioner på djupet.

Thai Tourist Authority lanserar "ASQ Paradise"-webbplatsen, en one stop shop för karantänhotellinformation för utländska besökare

7. Golfkarantäninformation

Här är lite grundläggande information om golfkarantän, mer information bör läggas till på de tidigare karantänwebbplatserna "snart" säger Thai Tourism Authority.

Mer information om Thailand "Golf Quarantine" för utlänningar

8. Allmän information om inresa i Thailand och om ett vaccin låter dig komma in, från oss

Funktion: Kommer du med bevis på att du har tagit ett Covid-19-vaccin att ta dig in i Thailand utan karantän, försäkring etc?

9. Tat Smart Map Platform

Vi skapade inte vår egen artikel om detta på våra engelska nyheter eftersom den för närvarande bara finns på thailändska, dock kommer engelska. Här finns mer information.

TAT & Beyond City Thailand lanserar smart kartplattform för säkra resor i det nya normala

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/