UPPDATERING: TIDSLINJE Sattahip och Mueang Chonburi varnar människor som besökt platser i samband med bekräftad Covid - 19 fall

Sattahip, Chonburi-

Chonburi Public Heath Office idag (29 decemberth) har utfärdat ett tillkännagivande för att varna människor som åkte till platser i Sattahip och Mueang Chonburi-distriktet denna månad för att meddela hälsomyndigheter och övervaka din hälsa.

Listan över platser och tider finns nedan:

  1. Krung Thai Bank, Sattahip filial den 9 decemberth från 10:00 till 10:30.
  2. Sahacha Market i Sattahip den 11 december från 7:00 till 6:30.
  3. Sattahip Community Health Center den 22 decembernd från 7:00 till 10:00.
  4. Minivan (blå – orange färg) nummerskylt som inte ges från Sattahip till Rayong den 12 decembernd från cirka 9:00 till 10:00. (Redaktörens anmärkning, ja detta var själva meddelandet, vi lägger bara upp det här igen. Om du åkte i en minibuss i allmänhet denna färg från och till detta destinationsområde på detta datum och tid bör du vara uppmärksam.)
  5. Minivan (blå – orange färg) nummerskylt ej given från Rayong till Sattahip den 14 decemberth från cirka 8:00 till 9:00.
  6. Naja Shrine i Angsila sub-distrikt, Mueang Chonburi distriktet den 26 decemberth tid är inte given.
  7. MK restaurang i Central Plaza Chonburi filial i Mueang Chonburi-distriktet den 26 decemberth kl. 3 till 00.

Om någon har problem med luftvägssymtom och/eller feber inom 14 dagar från det att de hade besökt dessa platser, måste de åka till ett sjukhus, enligt Chonburi Public Health Office.

Vänligen meddela sjukhuset att du besökte samma plats som ett Covid-19 bekräftat fall, fortsatte de

Chonburi har meddelat 12 nya fall av lokal överföring av Covid -19 vid en presskonferens klockan 12:30 idag (29 december)th).

Läs mer om vår historia i länken nedan.

Chonburi tillkännager 12 nya lokala fall av Covid -19, sammanfattning av guvernörens presskonferens

 

Följ oss på Facebook,  Twitter,  Google Nyheter,  Instagram,  TikTok,  youtube,  Pinterest,  talk,  Blädderblock eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebook-grupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? E-posta oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.