BREAKING: Chonburi folkhälsokontor tillkännager 108 nya lokala bekräftade fall av Covid – 19, delar upp provinsen i zoner

Chonburi-

Chonburis folkhälsokontor i eftermiddag (30 decemberth) har meddelat 108 bekräftade fall av lokal överföring av Covid -19 i Chonburi. De flesta av dem är i Banglamung-distriktet medan trettio av dem är migrantarbetare.

Chonburi folkhälsotjänstemän rapporterade på sin officiella Facebook-sida.

Efter att ha hittat aktivt fall från personer med anknytning till ett nyligt Rayong-kluster som härrörde från illegalt spelande, inklusive tester på deras familjer och nära kontakter, hittade folkhälsotjänstemän totalt 108 bekräftade fall av Covid-19 idag.

De flesta av dem är i Banglamung-distriktet medan 30 av dem är migrantarbetare.

Chonburi folkhälsotjänstemän uppgav att de måste hitta så många fall som möjligt genom att aktivt hitta och spåra och spåra för att kontrollera situationen. Detta har resulterat i den olyckliga stängningen av icke väsentliga företag och attraktioner i Banglamung som vi skrev tidigare idag.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

Banglamung/Pattaya går in i mycket kontrollerad status, avstängningar av icke väsentliga företag, barer, gallerior, etc.

Fallen tillkännagavs också vid en presskonferens som hölls av Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) där de inkluderade det faktum att Chonburi har 108 nya bekräftade fall av lokal överföring av Covid-19.

Som ett resultat har Chonburi delat upp distrikten i kontrollzoner med Banglamung, Pattayas hem, som är rött och under höga kontrollåtgärder. Vi kommer inom kort att ha en separat artikel om dessa åtgärder.

Tidslinjer och mer information om patienterna kommer att släppas inom en snar framtid enligt Chonburi Public Health Office.

–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=-==–=-=-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.